Over ons

In 1959 is Dusseldorp BMW begonnen met de verkoop van BMW in Apeldoorn. We zijn daarmee zoals gezegd de langst actieve officiële BMW dealer van Nederland. Dusseldorp kent zijn oorsprong echter al in 1909, toen we begonnen met de verkoop van twee- en later vierwielers in Lichtenvoorde. Dat betekent dat we ruim 110 jaar ervaring in ons bedrijf hebben zitten. Maar dat bedrijf was natuurlijk niets geweest zonder onze klanten.

MINI-auto voor een showroom in Dusseldorp
moderne BMW-showroom in Dusseldorp

Familiebedrijf Dusseldorp bestaat al ruim 110 jaar, maar we hebben het niet alleen gedaan. We hebben altijd nauw samengewerkt met anderen. Ons talent ligt bij het verkopen en onderhouden van auto’s. Door de jaren heen zijn we daar behoorlijk goed in geworden, al zeggen we het zelf. Dat komt doordat we ons altijd gefocust hebben op dat wat we goed wilden doen. Als we samen met een ander kunnen groeien, als delen vermenigvuldigen betekent, dan ondersteunen we graag talent of werken samen met bedrijven met dezelfde visie. We investeren graag in de toekomst.

We houden ervan om onze krachten te bundelen met die van anderen. Of iemand nu zakelijk succesvol is, creatief ergens in uitblinkt of op sportief vlak aan de top staat. We stimuleren graag topprestaties. We geven talent graag de ruimte zich verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door sponsoring of andere vormen van samenwerking. Zodoende zijn er door de jaren heen prachtige partnerships ontstaan. Samenwerkingen waar we blij van worden en relaties waar we trots op zijn!

Dusseldorp 65 jaar!

Dit jaar vieren wij feest, want we bestaan 65 jaar.
Onlangs hebben wij dit samen gevierd tijdens Club Dusseldorp.
Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk dan het filmpje.